Pages

Saturday, August 13, 2011

Perlawanan Pertama Liga Perdana Inggeris 2011-2012

Perlawanan bola sepak Liga Perdana Inggeris musim 2011-2012 akan bermula malam ini, 13 Ogos 2011 dengan perlawanan pertama di antara Liverpool vs Sunderland dan Fulham vs Aston Villa pada pukul 10.00 malam.

Anyway sempena bulan Ramadhan ni, bagi yang beragama Islam, pandai-pandai le kita membahagikan masa di antara ibadah kita dan perkara-perkara lain.

Musim ini nak Arsenal bermain dengan lebih baik walaupun bakal kehilangan Fabregas dan juga Nasri.

9 comments:

Andy Carroll said...

liverpool menang..arsenal team bdk skolag gi masuk tadika blik

zati embong said...

meh kita layan badminton dulu O.o

velasrizal said...

akhirnya mlm minggu yg penuh makna dh kembali

Muaz Faris said...

agak2 baju jersi dorang camne la musim baru ni ye..

Muaz Faris said...

maaf luar topik, nak exchange link boleh tak?

Sharinginfoz said...

muaz: dah update dalam bloglist

afiqazizan said...

aduh liverpool seri tadi..tak best lah kalau liverpool seri..patut menang lah kan..:)

thebotak's said...

Liverpool seri..Arsenal seri..cayalah..malam ni Chelsea Menang!!

KiD said...

bengang tul liverpool seri..!!