Pages

Wednesday, August 24, 2011

Mari Bayar Zakat Fitrah

Tinggal beberapa hari lagi bulan Ramadhan akan meninggalkan kita. Bagi yang belum bayar zakat fitrah tu, jangan lupa kewajipan kita untuk menunaikan zakat. Sekarang ni kat mana-mana pun boleh bayar. Sambil-sambil shopping last minute kat kompleks membeli-belah tu bolehlah membayarnya or maybe ada juga yang nak bayar kat kampung. Tak kisah le kat mana-mana ya.

6 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
TERIMA KASIH ATAS INGATAN ! INSYAALLAH HARI INI NAK BAYAR FITRAH

KiD said...

zakat membawa berkat...

mamaNoriz said...

dah suntuk sgt ni, baik cepat...

takpelah dr tak byr langsung kan :)

rasp said...

syukur dah settle...
thx for reminding though

amirah said...

aah, skrng dh senang..mana2 pun ada amil

anisalya said...

bayar jangan tak bayar.
zakat saya suami yang bayarkan.
hehehe...