Pages

Monday, February 21, 2011

Terima Kasih Followers Sudah 1,000 Orang

Salam dan selamat pagi. Setelah lebih kurang 1 tahun setengah berblogging, sekarang ini followers sudah mencecah 1,000 orang. Terima kasih semua kerana menyokong my writing. For me, tanpa pembaca blog ini tidak begitu bermakna.

Di harap apa yang saya tulis di blog ini sedikit sebanyak memberi manfaat dan saya juga dapat benefits terutama dengan cadangan, perbincangan dan juga idea yang diberi terutamanya di dalam ruangan komen. Jadikan blog sebagai media untuk kita menambahkan ilmu pengetahuan dan jadikan ianya sebaik yang mungkin dengan etika yang tinggi. Thanks again!

30 comments:

eelobor said...

tahniah bro....semakin mantap

Ieda Al-Habsyi said...

yeaaahhh!! tahniah :)

ardinihumaira said...

tahniah sharingfoz :)

Eyriqazz said...

Congratz bro,...teruskan perjuangan..yup,saya salah seorang yang mendapat manfaat dari informasi yang dikongsi di blog sharinginfoz ni..teruskan perkongsian...

Azman Roslan said...

tahniah bro..

misz nana said...

tahniah2..

rasp said...

congrats bro....
i have to say, byk yg dpt i learn from you...
keep up the great work!

KiD said...

TAHNIAH.. TAHNIAH.. MEMANG SHARING INFO HARI2.. :)

Kancilbiru said...

tahniah....keep it up..teruskan mensharing..:)

bojie_boboy86 said...

tahniah ye bro...teruskan dengan info-info yang berguna lg bmanfaant tu tau....

luvmum said...

tahniah...

sahromnasrudin said...

tahniah!!! sdra memang hebat

YanaMIB said...

congratz! truskan menulis~ ^_^

velasrizal said...

pergh..besatnye followers dh ramai

toyolkiut said...

blog ni mmg mnyk info..
slayaknya ramai peminat..
syabas..

relevan said...

Mantop nik..

fiza said...

Congrats Bro, ramai peminat dah.

Alimaz-Kembara Terasing said...

tahniah ramai peminat awak..

faiz said...

tahniah...semoga tambah info lagi..

yangbaik said...

tahniah... semoga terus menyiarkan dan berkongsi artikel yang membawa manfaat kepada kami...
eheh.... aye lah satu di antara 1000 itu kan?...

Myvitrd said...

mantap bro.. teruskan usaha..kawan-kawan sokong dari belakang

ayu sleeping said...

wah bestnye..

Rabia Sensei said...

Wallawey, 1k!

Sekarang dah 1009 sudah.

Tahniah, Bro Sharinginfoz =D

Lina said...

tahniah...sy yg 1010 tau...salam perkenalan

LiFe KaMi said...

tahniah bro,
semoga semakin maju..:)
sharing is power..

zailamohamad said...

tahniah!! saya yang masuk 2 tahun pon nak cecah 100 follower semput;D

Lagenda said...

wahhhhhh...bnyknya follower!!!

icee-yah said...

tahniah..betul tu.blog sharing infoz mmg sesuai dgn titlenye.bnyk maklumat bila bace:)

antudegil said...

tahniah!! setahun setengah sudah 1000. memang berbakat sungguh.

Entri Terkini : Arnab Dipijak Sampai Mati Oleh Awek Cun Yang Serius Sadis

azzey said...

Congrates!