Pages

Sunday, February 20, 2011

Tengok Rancangan Kegemaran Melalui Internet @Finetv

Pernah tak dengar mengenai finetv? Ianya merupakan television secara interaktif melalui internet yang mana pengguna boleh memilih rancangan kegemaran bila-bila masa.

Setakat ini lebih daripada 40 siaran @channel under finetv antaranya Starsport, AXN, BBC, CNN, Warner Bros, MGM dan macam-macam lagi. Berapa agaknya yuran untuk menonton finetv melalui internet? Mengikut website, ianya mempunyai pelbagai package dan bermula 21 Januari 2011, recommended fees mengikut preference akan diketahui melalui borang langganan melalui internet. So untuk mengetahui lebih lanjut jom check finetv.

14 comments:

Myvitrd said...

aku dah register juga ari tu.. tunggu donggel je tak sampai lagi.. hehehe.. nanti kalau dah dpt insyaallah saya share

Azman Roslan said...

oo kena bayar ke?

faiz said...

berape min speed internet yg boleh tgk tv online ni?

syuwai said...

wah~

best2x..

tQ info berguna ni ^^

eelobor said...

kat astro pn kawan tak abis nk tgk

rasp said...

yg kat tv pun tak terlayan ngehehe

KiD said...

laaa.. ingatkan free.. heheh

faisal apardi said...

nice info...

nur said...

ingatkan free gak tadi.. kalau bayar.. hmm habiskan tgk astro dulu la ek..
Jemput ke:ALL IN ONE

Sharinginfoz said...

myvitrd: nanti jangan lupa share pengalaman

azman, kid dan nur: yes kena bayar tapi tak sure the exact price

eelobor dan rasp: sebagai alternative

ardinihumaira said...

dni lom tengok lagi kat stu ;)

toyolkiut said...

tngok tv je la..
pyh jg sbb TK pkai laptop..
kecik sngt skrin ia..

relevan said...

Tak boleh tengok tv kat internet..nanti entri akan terabai ..

azzey said...

Baru tau ni..