Pages

Sunday, February 6, 2011

Segmen Kenali Blogger: faiz @sekadar untuk berkongsi

Salam dan selamat tengah hari. Jom hari ini kita bersegmen dengan faiz @sekadar untuk berkongsi. Mengikut info, blog ini baru sahaja berada di pasaran pada bulan Januari 2011 tapi semasa entry ini ditulis, sudah lebih 30 entries dihasilkan.

Suka baca entry ini mengenai kelemahan pelaburan emas. Antaranya adalah bagi yang melabur menggunakan akaun emas, perlu meninggalkan beberapa gram dalam akaun tersebut. Yalah macam akaun bank biasa, tak boleh jadi kosong kan? Spread emas juga besar dan macam-macam lagi. So sebelum melabur kena faham betul-betul.

Macam-macam cara orang menipu sekarang ni kan? Terbaru ialah penipuan melalui mudah.my. Nak tahu macam mana diaorang buat, jom baca untuk maklumat lanjut.


Yes, faiz ni pun peminat Arsenal. Apa kata kita sokong Arsenal ramai-ramai. Jom nak tahu lebih lanjut mengenai faiz, jom terjah sekadar untuk berkongsi.

9 comments:

Boloque said...

review yg menarik nih....

farid kamil said...

minat meriam juga.. keh keh

siti murni said...

nanti kite g skodeng..

relevan said...

Jom terjah faiz..

eelobor said...

nanti Sekadar Berkongsi pergi terjah kat sana

Admin said...

terjaahhhh...!! heehe

Miecyber said...

Saya selalu ziarah blog Faiz nie...

Tips membuat pages pada blog

faiz said...

thanks...tak sangka blog tak seberapa ni masuk dalam segmen ni..jasa baik akan dikenang hingga akhir hayat...heheheh

azzey said...

nak terjah le pas ni