Pages

Friday, February 18, 2011

Seronok ke Jadi Glamour, Entry Simple Komen 100++


Sorry le hari ini memang tak ada idea langsung, maybe malam ini ada citer mengenai bola pusingan pertama piala FA. Tapi bukan semua orang suka bola kan. Berbalik pada tajuk di atas, rasa-rasanya seronok ke jadi glamour? Tulis entry simple-simple pas tu ramai yang komen.

Yang ni mengenai entry terbaru hanis zalikha on "I tertinggal selipar kat luar". Gambar ini diambil semasa Hanis Zalikha dan keluarga masuk bilik hotel then tinggal selipar kat luar. Kekadang memang kita tak sengaja tinggal kan benda alah tu kat luar kan?

Apa-apa pun mengenai tajuk ini, jangan marah ya Hanis Zalikha yang mempunyai peminat lebih 70,000 kat fan club. Apa yang penting kita berinteraksi dengan pelawat or peminat tak kira le sikit ke banyak ke tulisan kita. Mereka tahu yang kekadang kita sibuk so dengan tulisan @update dapatlah mereka mengetahui perkembangan kita. Peace Hanis.

22 comments:

KiD said...

kalau "i tertinggal laptop kat luar"
maka, alamatnya tinggal habuk laa jawabnya... hehehhee

honey amour said...

tak pernah rasa lagi sebab makss tak glemer pown mcm hanis...hehehe :p

eelobor said...

itulah yang best kan....pendek jer cerita tapi komen yg masuk mmg banyak.

DaHLia said...

agak2 kalo kita buat gitu, ada org komen x ek?

Fairus Bin Mamat said...

KADANG-KADANG TAJUK BEST PON ADA GAK YANG TAK DATANG MELAWAT DAN KOMEN.. MASING-MASING PUNYA PILIHAN.. :)

sahromnasrudin said...

tak pe, yg penting Probitas Et fides hehehehe - Kesetiaan dan Kejujuran...

Alimaz-Kembara Terasing said...

biasa naik kereta bukak kasut.....

faiz said...

tak payah pening kepala...simple je ade comment..

Kancilbiru said...

itulah aura Hanis Zalikha...hehehe

siti murni said...

dahsyat nya dia...smp 100 lebih komen...huhuhu...
hebat nya pengaruh dia..

Zura said...

kalau dh glemer...senyum pun org tick like...:D

n@m@n said...

jom kita semua buat tajuk yang sama

nak komen lebih, buat tajuk

''spenderku tertinggal kat luar'' hihi

LiFe KaMi said...

kalau da popular tak tulis apa2 pun orang komen..hehe

rasp said...

untungnya jadik org glamer kan...

fiza said...

Orang dah fofular, buat n3 3 kerat pon ramai yg komen. Klo mcm kita nih, n3 menarik pon tak der org nak komen, redha jer lah ^_^

Myvitrd said...

kalau dah glamour buat tajuk "Sakitnya kena gigit nyamuk" pon orang datang baca.. tapi kalau tak glamour tulis "Aku ditangkap khalwat dengan hanis zalikha" baru ada orang baca.. tu yg powernya kuasa orang glamour ni.. hehehe

Rabia Sensei said...

Alamak, kalau saya buat entry sebegitu..sure takde punya orang nak komen. Siapalah saya. Bukan secantik dan seglamer Hanis Zalikha pun. Huhu..

Lagenda said...

huhuhu..agaknya kan, klu kita buat entry mcm tu, ada sesape yg baca x?? JANGANKAN BACA..komen pun TAK HINGGIN!

Miahaha...

relevan said...

Bila sudah terkenal buat lah entri apa pun pasti meletup punyer..

toyolkiut said...

orang kalau dah glamer, ibarat macam makan cekodok pisang pun paparazzi nak amik gambar..
hehe..
ntah bila la TK nk glamer, kena wat skandal ngn pak menteri kot..
haha..

dinsblog said...

bukan glamer tu yg penting...ilmu yg nak dikongsikan dan boleh manfaat kpd org lain lagi penting.

kakchik@ella said...

kalo dh glamer camtu la. cite camtu pun traffik dn komen tinggi. mmg itu ganjaran menjadi glamer, kan.

tp itu yg indah. yg pahit, masam dan kelat pun dia kena telan gak.