Pages

Tuesday, February 8, 2011

Jom Makan Pizza Hut

Saja aja tunjuk gambar pizza bagi pembuka selera untuk lunch nanti. Nampak macam sedap aja pizza terbaru from pizza hut ni.

So apa lagi bagi yang nak makan pizza boleh lompat sini, pizza hut. Sorry entry kali ini nakal-nakal aja.

25 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

pizza baru ni tak try lagi, sempena raya cina kan :)

eelobor said...

sesekali tu boleh ler nak makan pizza. sebelum nie pernah kerja kat shakey, jadi dah muak tahap gaban sebab boleh buat sendiri ikut citarasa sendiri nak letak bahan apa dan banyak mana bahan2 tersebut. tapi jika layan sesekali best gak.

Farra said...

aduhaii tergoda la!
lg2 tgh pantang ni
mm dapnyaa

yangbaik said...

weeeee.... memang sedap pizza tu tapi ssekarang nih tak buleh makan lagi... tunggu ler...

faiz said...

meleleh air liur tengok...

Farhan Zulhusmi said...

xpernah rasa lagi pizza baru nie..insyaallah akn cuba rasa...kalau ada rezeki,.,.,

lydzar said...

dah rasa dh RIng of fortune ni..memang sedap dan cheezy..

amirah said...

mcm sedap jer nih..fuhh lapornya

toyolkiut said...

emm..
sedap tu..
tp dh lama TK x mkn pizzahut..

nuyin2u said...

pizza baru ? blm try..nmpk chezzyy

noor said...

wah ada yg baru yer..leh ler try nanti. mmg suka mkn yummy!!!

Matjoe said...

mesti best dpt makan piza. tambah2 sharinginfoz yang payungkan

sahromnasrudin said...

tgk kat beautifulnara, depa dapat tajaan buat iklan nie kan..abg nik pun same erk...hehehe..
p/s: komen nakal2 je....

Zura said...

mmg sedap...crunchy..tp masa makn tue mood makan xde so bleh makan 1 slice je...

Myvitrd said...

aku memang dah lama tak pekena fizza ni.. tapi kalau ada orang nak belanja boleh je aku datang.. hehehe

Lagenda said...

Huaaa..mak lapooo!!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

yummy!!~~ tetiber terliur plakss

Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

Lovely Bella said...

ari tuh dah try pizza ni.. okelah.. layannn... :)

siti murni said...

saya pun tak sempat try lagi pizza baru nih...adess...bila ni......

miss nina said...

nak cuba la. kalau guna maybank card boleh dapat 30% off rasanya.

relevan said...

Tak dan merasa lagi pizza ni..ada sekali tu nak ngoder..ada ka waiters kata dah habis.. ''

amal said...

ermmm... x berapa gemar dengan pizza dari pizza hut.. sebab kekadang roti tebal sangat+keras! lebih ske dominos punye pizza :D

Admin said...

pizza baru nih..huhu
dah masukkan blog info dlm bloglist :)

Hairil Rizal said...

Mesti sedap sbb ada mcm mcm utk topping nya.

Tapi hari tu Warlord ada makan Super Supreme...toppingnya dah tak sebanjir dulu. Yela...cost savingla tu...

Miecyber said...

Terliur saya....

Apa itu Skim Cepat Kaya ?