Pages

Thursday, February 24, 2011

Beli Minyak Pelincir Helix Dapat Voucher RM20


Hari tu beli minyak pelincir Helix semi sentetik @RM99 kat stesen minyak Shell so dapatlah voucher bernilai RM20 yang mana boleh digunakan untuk beli petrol or juga barangan kat kedai shell. So effectively harga minyak pelincir hanya RM79 le setelah ditolak dengan voucher.

Sebelum ini service kereta kat Proton diaorang charge shell Helix ni dengan harga RM99 juga tapi tak dapatlah potongan. Itulah salah satu kelebihan beli minyak pelincir kat luar. Kalau tak silap jenama lain pun ada buat promosi i.e. dapat set tupperware ke or macam-macam lagi terutamanya semasa musim perayaan. So maybe yang pernah beli minyak pelincir kat luar boleh share.

11 comments:

eelobor said...

a'aah, petronas pun ada buat promosi juga. tapi berbaloi la RM79 utk harga semi

Alimaz-Kembara Terasing said...

emmmmm tak tau plak... sebab tak pernah beli... keta numpang hubby jer.... hehehh

faiz said...

untungla dapat diskaun..

Zura said...

bestnye dpt potongan cm tue...

KiD said...

kalau beli voucher RM20, leh dapat minyak pelincir percuma tak? hehehee
Blog ShaKiddo Buat 7 USD Sehari!! | Ranking Alexa ...

sahromnasrudin said...

betul ke??? tak tau pun..kne grab nie..

tenkiu

amirah said...

bukan perayaan je kut rasanya bro nik sebab rumah saya dh penuh dgn ceramic ware la, mcm2 mangkuk sbb beli minyk itam petronas...

LiFe KaMi said...

bagus le dapat voucher ,mmg berbaloi kalau kita survey dlu sebelum beli..:)

hazman aka species1980 said...

promosi baucer tunai nie patut ditawarkan oleh semua company....teknik pemasaran yang bagus...

toyolkiut said...

mcm2 cr nk tarik planggan kn..
pilih yg tbaik..

Anonymous said...

KAT MARKET skarang byk minyak tiruan, dgn memberi free gif, kita dpt pastikan ia barang ori