Pages

Sunday, November 29, 2009

Perfume Mana Pilihan Anda?????

So yang mana satu pilihan anda??? Perfume yang dah establish i.e. macam in this case, Acqua yang mana harganya mencecah RM200++ untuk 100ml ataupun perfume yang jenis inspirasi, i.e. One Drop Perfume yang berharga RM25 untuk 4 botol kecil @ 2.75ml setiap satu????

Sekarang ni dah banyak syarikat yang menawarkan perfume yang tiada alcohol... Kalau tak silap one drop perfumes ni adalah pioneer dalam bidang perfume yang berinspirasikan jenama terkenal........

So sebagai incumbent, memang tugasnya sangat mencabar untuk mempertahankan market share... tengoklah sekarang jenama-jenama baru sudah pun banyak di pasaran i.e. Kaff Perfume, yang menawarkan harga RM49 bagi 5 botol @ 3ml setiap satu...... ataupun Pure Mediterranean yang berharga RM28 untuk 4 botol @ 2.5ml setiap satu.....

So terpulang kepada pilihan masing-masing...... Memang ada pros and cons, apa-apa pun, jangan pakai berlebih-lebihan kan tak pasal2 ramai yang bersin pulak ya.....

9 comments:

Mr. J @ pengerindu.com said...

Teringat pakai perfum follow me dulu...

www.pengeRindu.com

http://www.intothepresence.com/ said...

my blog is PR 3 Dofollow ready, it is usefull for increase the Page Rank, just leave me comment to take it my friend.

kuch said...

one drop perfume ni wanginye tak tahan lama la..mcm kna tipu je

Anonymous said...

tau tape kuch. bek beli yg rm200.worth it la. mahal=wangi=tahan lama..lahai alcohol minyk wangi leh dlm islm. dah kuar dah sal tu.ustaz pon kata boleh.one drop pfume ni cm nipu jew

Sharinginfoz said...

mr.j: hmmm teringat pakai minyak atar pulak....

kuch: he he he, tak tahu nak komen apa....masing2 punya opinion kan....

anon: memang tak ada masalah pakai perfume alcohol, tapi jangan le makan benda2 yang beralkohol.....

Dayung Serian said...

...setia ngan 2 brand ni Ralph Lauren & CK:) pakai sikit bau boleh tahan sehari...lepas basuh baju pun masih wangi lagi.

Sharinginfoz said...

dayung: hmmmm ck sedap kan bau.....

Solehah said...

hehe..ok ja dua2..setuju ngan penulis, ada pro n cons..

Sharinginfoz said...

solehah: apa-apa pun own choice kan..