Pages

Saturday, November 21, 2009

Dah Dapat Digi Broadband

So pagi tadi dapat hadiah bagi peraduan Digi Broadband. Cepat juga, tak sampai sebulan...... harap2 speed bagi download dan uploading pun cepat... Dia hantar menggunakan courier City-Link Express from Shah Alam...

He he he dapat free pun nak mintak lebih2 kan.. Hmmmm bukannya apa yang guna sekarang ni Wimax, janji 800kps tapi nak dapat 100kps pun susah.... So apa yang dia bagi ialah modem, cable untuk guna just in-case kalau kita guna desktop instead of laptop dan user guide....

Tapi belum activate lagi, maybe tengok le nanti kalau free.. So kena pi kat alah satu daripada pusat Digi baru boleh guna...... Kat Kuala Lumpur dan Selangor ni banyak juga tempat dia adalah 6 lokasi termasuk Pavillion, Times Square dan Solaris Mount Kiara..... Bagi yang state lain tu, adalah kat Melaka, Perak, Negeri Sembilan, Pahang, Johor dan Sabah.. So tempat-tempat lain tu rasanya kenalah tanya Digi macam mana nanti....

Sorry guys tak boleh nak upload the images.. Tension betul....... rasa nak ketuk aja screen ni....... apasal slow sangat nak upload lately that's why just words only...

Hmmm bagusnya Digi ni kalau tempat anda tak ada coverage, anda masih boleh stilll guna EDGE tapi slow le......

5 comments:

Dayung Serian said...

wahhh! best nyer, tahniah! Dayung tak pernah menang contest2 cam ni...lucky draw jauh sekali :p

IxoR@ said...

IxoRa pengguna setia Digi Line & DIgi Broadband.

So far so good... masih boleh blogging dengan jayanya...

p/s: i dah klik nuffy - jim carrey new in cinema!

Sharinginfoz said...

dayung: hmmmmm memang my luck, anyway kalau lain kali dapat yang lain, bagus juga...

ixora: thanks... lain kali click lagi....

lionel0008 said...

Hopefully you have coverage at your place. You should check out Digi coverage site for confirmation

Sharinginfoz said...

lionelooo8: thanks, hopefully the coverage is OK, i think in KL no problem...