Pages

Thursday, November 26, 2009

Mimpi Dapat Buffered Earnings - Nuffnang, Kelakar kan???

Rasanya kelakar kan, macam tak ada benda lain nak dimimpikan, selamak termimpikan yang aku dapat buffered earning..... Hmmmmmm setelah mendapat 1st buffered earning last week, tadi baru check nuffnang, terkejut juga dapat 2 lagi buffered earnings...

Thanks le di atas sokongan bloggers yang tak bosan datang tengok blog ni walau pun masih baru lagi, i.e. less than 2 bulan.... Last time dapat buffered earning kat blog yang satu lagi, hari ni dapat bagi blog ni.....

So kali ni dapat ads on Virtual Malaysia Banner dan World Computer Security Day... So kalau mana-mana ads tu muncul, jangan segan2 le untuk click ya.... He he he.......

Bagi muslim, saya nak ucapkan selamat hari raya Qurban dan bagi yang balik kampung, selamat perjalanan pergi dan balik dan dipermudahkan segala urusan...... Have fun with families and friends and for the others, selamat bercuti.....

28 comments:

Mr. J @ pengerindu.com said...

wau. taniah.. banyak tu .


www.pengeRindu.com

norsel said...

i need ure email....nak tanya something about acct..tq

Eyriqazz said...

Congratz dude.Teruskan usaha...

r0sLiNa said...

taniah2...moga2 dpt lg yer

░♥si lampu neon♥░ said...

haiii ;)

azizan4444 said...

bnyknye.hehee..klik potato kt cni

Sharinginfoz said...

mr. j: thanks....

eyriqazz: tima kacih...

norsel: u can leave ur e-mail then i will e-mail u...

azizan: click banyak2 ya dtg lagi..

lampu neon: hi...... datang lagi ya...

roslina: thanks, apa yang penting kerjasama...

Budak Kuning said...

Tahniah bro..

farenova said...

terbaik...

JMR said...

best2..lepas makan lunch pon dh ok tuh..hehehe

Framestone said...

wow kencang mu ek... cam mne nk dapat buffered earning ek

ops tertwinlight & keselamatan komp he..23x

out of topic--> selamat hari raya juga buat kamu... keyg ek makan potato.... asalkan xmenari2 sudah

www.broframestone.com

Sharinginfoz said...

farenova: he he he thanks....

budak kuning: thanks...

JMR: memang best, ya betul, suka suka kan...

framestone: tak ada le kencang sekadar sikit2 aja....... thanks selamat hari raya kembali...

::alwaniamalini:: said...

wah3..banyak..bile la nak dapat earning sebanyak tu eheheh..

Framestone said...

teman dari dulu lagi xdpt buffered earning... cam xpernah tersenarai pun

www.broframestone.com

Sharinginfoz said...

alwania: tak le sikit2 aja, masih baru...

framestone: hmmmm sabar sikit, nanti banyak le dapat ya.....

snid73 said...

masih baru jugak...baru daftar nuff tadi...

kuch said...

agak byk gak dpt tu!
aku pn nak wat jgak la

Anonymous said...

dah click ads nuff mana chat box http://oldtraffords.blogspot.com/

Sharinginfoz said...

anon: thanks... nnati datang lagi ya.. dah pi tengok ur blog....

kuch: sikit2 aja.....buat jgn tak buat

snid73: baguslah nanti datang lagi ya...

Tyco Blogger said...

click sikit :D ...congrats bro...

Sharinginfoz said...

tyco blogger: thanks datang le lagi ya....

Solehah said...

bestnya buffered earning ni..saya tak dpat2 pun..

Sharinginfoz said...

solehah: hmmmmmm nanti one fine dapat dapatlah kan....

Nikel Khor said...

click la untuk saya...saya nak buffer too

Sharinginfoz said...

nikel khor: dah visited ur site.....

j-QAF SK SULAIMAN said...

dapat dragon KL

Sharinginfoz said...

j-Qaf: thanks.. nanti dtg lagi ya...

AKU said...

thaniah...aku bila la plak.....hehe...