Pages

Friday, November 13, 2009

Jom Tawaran Hebat untuk 15 pertama


Senang aja, kalau sesiapa nak link silakan tinggal blog anda tetapi terhad pada 15 bloggers pertama.... Saya akan create blog link nanti. Apa yang perlu anda buat.....
  1. Linkkan blog saya kat your blog (Nanti saya akan check!!!)

  2. Dalam komen letak your blog address

  3. Saya akan do the same

So lepas ni harap kita dapat tingkatkan trafik..... Saya bukan along, cuma mahu tingkatkan pelawat di dalam blog anda... Selamat....

31 comments:

intan.maisarah said...

dah letak dah pon

Solehah said...

hehe..

Sharinginfoz said...

intan: updated

solehah: opsss, awak punya dah ada sebelum ni, anyway datang lagi ya lain kali....

nura hilwa said...

i pun dh letak..

letak i punye jugak yer..

belina2u.blogspot.com

tq

Sharinginfoz said...

nura hilwa: thanks... dah letak dah... jangan lupa selalu le melawat sini

izzahfarhana said...

hehehe. dh letak! http://nurizzahfarhana.blogspot.com/

emmm letak la chatbox

IeYzA said...

15 org jer ke??
ok2...
nak letak link nie
http://ieyza83.blogspot.com/
sentiasa menjengah la yer...
mekacihhh

...aRa... said...

hi...
my link http://aralurve.co.cc
tq...sambil2 melawat silalah klik nuff k?tq..

[z@ck] said...

nak jugak!

http://zacksygfaiz.blogspot.com

Sharinginfoz said...

izzah and zack: updated the links

ieyza and ara: waiting for your responses

.::Wanie::. said...

OK DONE

JMY said...

saya yg ke berapa? ok, lawat2 dan klik nuff saya juga.. http://nuyin2u.blogspot.com

Sharinginfoz said...

wanie: dah linked, rajin2 le datang ya..

JMY: welcome aboard, awak no. 6

Liyana said...

liyana..

http://lia3003.blogspot.com/

awak tengok link awak dekat dalam sahabat maya..

selamat datang

Sharinginfoz said...

liyana: dah linked... nanti datang le lagi ya...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hai...leh lagi ker ni???

http://suehann.blogspot.com

:p

Sharinginfoz said...

suehann: no problem, masih ada lagi, dah update

Tyco Blogger said...

link dah ada dalam blog saya TycoBlogger di kolum "PowerXchange" .. Good idea. Nak gak wat offer kat blog saya lak... TQ so much...

Sharinginfoz said...

tyco: thanks dah update, rajin2 le datang ya...

♥sofiYy z.khan♥ said...

nak gak..
ai..
smpat lg x nie??

http://tsufieharislovelife.blogspot.com/

Sharinginfoz said...

sofiy: saya akan link sebaik shj awak link my site, thanks....

♥sofiYy z.khan♥ said...

ok.. dah link kan.. _^

Cik RaRa said...

hye

thnx lwt blog kite ;)

jgn lupe follow

Sharinginfoz said...

sofiy: thanks, saya pun dah link... ada 4 tempat kosong lagi......

miss nina said...

salam ziarah.
topik ni related dengan isu semasa (financial reminder yang bagus)
keep it up.
do link with my blog ya :)
i'll link ur blog asap
Thx

Sharinginfoz said...

miss nina: dah link....thanks dtg lagi ya lain kali...

BlogBizzy said...

Hi, I left here my blog Link.
It is http://www.blogbizzy.com.

BlogBizzy said...

Saya dah link dalam blog saya....
BlogBizzy.Com
Thanks

Sharinginfoz said...

blogbizzy: dah link

Bang Azrin said...

saya http://www.bloggerzexpress.net

oo said...

nk letak jugak..xkira..ahhaha

http://click2support.blogspot.com/