Pages

Friday, November 27, 2009

Jom Maybank2u


Kepada yang tak biasa dengan maybank2u... Just nak share sikit aja... Tak banyak.... Maybank2u ni ialah perbankkan internet bagi Malayan Banking Berhad... So bagi pelanggan2 yang ada akaun dengan maybank, sila pastikan yang anda memilih untuk internet banking semasa mengisi borang pembukaan akaun.. Kalau belum lagi then better check ngan ur bank....

Salah satu kemudahan perbankkan internet ni anda boleh check ur balance and at the same time boleh membuat pemindahan wang atau yang biasa orang guna ialah membuat pembayaran bil atau pembayaran lain.....

Bagi pembayaran bil, banyak syarikat yang boleh anda buat pembayaran contohnya TNB, Celcom, Digi, P1 Wimax, Syarikat Takaful dan banyak lagi.... So tak payah le anda bersusah payah nak pi pejabat pos dan beratur.... So senang bukan?????? Make sure password anda tu dijaga dengan betul dan jangan sekali2 bagi pada orang lain walaupun ada orang call dan cakap mereka adalah staff Maybank.... Selamat mencuba....

12 comments:

cik EPAL said...

tak ada lagi mende ni ;)

Sharinginfoz said...

cik epal: hmmm tak apa nanti apply aja memang sangat convenience...... belum cuba belum tahu.. kalau nak cuba, tak nak pi beratur dah bayar bill.....

Liyana said...

maybank2u saya kena blog. hua...dah 2x..alasannya? lupa password..teruknya saya

JMR said...

sll ada org call cuba mintk psword maybank2u..nyamar konon staff mybank le..so, hati2 ya

Sharinginfoz said...

JMR: memang kelakar kan.... mana boleh bagi password....

liyana: kena block.. ciannnya, lain kali ingat betul2 password ya.. kalau tak ingat bagi kat saya, boleh saya tolong simpankan....

::alwaniamalini:: said...

maybank2u ni memang senang..org kate sume bnda di hujung jari je..

ada eh org call mintak password? xpenah kena lagi..skang baru tau.. thanks sebab bgtau! ;)

miss nina said...

maybank2u memang menyenangkan hidup saya.
klik sana-sini, maybank2u juga jadi pilihan.
satu lagi respons diorg, so far boleh dipuji, bagus

Sharinginfoz said...

alwania: memang betul just a click away tapi kena pandai jaga esp ngan password...

miss nina: memang betul senangkan..... so mana lebih senang click maybank or click my my ads.???

missnina said...

click on maybank..hehehe ikhlas ni :)

Sharinginfoz said...

missnina: bagus ikhlas sangat penting kan.... dalam kehidupan

reb@rn said...

pernAh appLy. Pastu tersiLap passwOrd tiga kaLi, puff~ akaUn kEna bLok. MaLas dah nak terUskan.

Sharinginfoz said...

reborn: hmmmmm, lain kali ingat betul2 ya password.....