Pages

Saturday, January 5, 2013

The Last Kebab @Kyros

Dalam blog saya banyak gak entri mengenai kebab. Kali ini saya nak citer mengenai Kyros Kebab yang dijual di Sogo. Ianya terletak di tingkat LG, berdekatan dengan MCD. Masa pi sana ramai juga yang beratur untuk membeli.
Memandangkan Afiqah memang suka sangat ngan kebab so kitaorang belilah satu kebab ayam. Masa tu actually dah kenyang since pi makan nasi beriani kat Insaf so bawalah balik makan kat rumah.
Kebab kat sini bila dah dibuat dan ianya dipanaskan.
Ni le rupanya, for me ianya biasa-biasa aja. Maybe sebab ianya dah sejuk so makan pun tak berapa sedap. Sosnya tak rasa sangat dan ketulan ayam just normal. Saya bagi rating untuk kebab ni sebanyak 6.8 out of 10. Afiqah cakap lepas ni beli kebab yang biasa kita makan tak perlu le cuba kebab lain.

So far kebab yang paling sedap for me adalah kat Desa Setapak.
Ni le senarai harga di Kyros Kebab.

4 comments:

luqman zakaria said...

kat sogo?? xpernah nampak pon baru ke.

vidalsisah said...

Skalik skala sedap jugak mkn kebab nih...

wadud@duad said...

pergh sedapnyer.. hadoi....

salam kenal :
http://moral4all.blogspot.com/

qadar said...

sedapnye..rase nak makan jugak.