Pages

Thursday, January 17, 2013

Betul ke Benda Ni ada dalam Wallet or Purse?

Interesting gak baca di facebook Skuad Bola Sepak Malaysia mengenai benda alah yang ada dalam wallet lelaki dan juga purse pompuan. Betul ke dalam wallet lelaki hanya ada 3 benda aja berbanding ngan pompuan 13 benda. Tak kan roti canai semalam ada dalam beg tangan pompuan?

Agak-agak dalam your wallet or purse or handbag ada apa ya?

Kalau yang dalam wallet saya ada diantaranya:
  • Kad ATM
  • Kad kredit
  • Kad Touch n Go
  • Kad pengenalan
  • Lesen memandu
  • Kad UO (rasanya sekali aja pernah guna kad ni)
  • Beberapa keping kad nama doktor
  • Wang kertas
  • Resit repair kereta
  • Gambar anak-anak dan isteri
Jom tengok apa ada dalam purse wife pula antaranya:
  • Kad ATM
  • Kad pengenalan
  • Wang kertas
  • Syiling
  • Kad keahlian Yves Rocher
  • Kad Aussino
  • Lesen memandu
  • Kad keahlian Sogo
  • Kad keahlian Watsons
  • Kad keahlian AEON

4 comments:

nadia arrumaisha said...

banyak nyer....rasenyer purse saye xde la byk item camtu

amirah said...

handbag saya ada mcm2...ada mainan anak...

Salmiah said...

ni citer pasal handbag ker wallet/purse nih? klau handbag, mmg ada mcm2. dlm purse ada ic, duit, atm kad, name card, resit belian, nota kecil...

vidalsisah said...

Dlm purse xbyk yg ada tp dlm handbag...mak datuk mcm2 adaaaaaa.