Pages

Saturday, January 12, 2013

Nasi Beriani @Restoran Shahira Memang Sedap

Semalam pi makan kat Restoran Shahira dengan bro eyriqazz selepas solat Jumaat. Makan nasi beriani kat sini memang sedap. Tengoklah nasinya yang panjang. Masuk aja, penuh dengan pelanggan yang tenagh beratur untuk memilih makanan.

Kitaorang just cari tempat duduk then order terus. Nasib baik masih ada tempat yang kosong, kalau tak kenalah tunggu.
Order aja nasi bukhara. Pas tu bagilah ayam apa-apa. Yang ni ayam masak masala. Kalau yang suka yang bakar dalam tempayan tu bolehlah order ayam tandoori. Ayam goreng pun sodap. Pas tu order air teh o. Semua sekali kalau tak silap RM15.40. Memang saya recommend Restoran Shahira ni. Ini kali ketiga saya datang ke sini dalam tempoh lebih kurang 1 bulan.

 Nak tahu kat mana Restoran Shahira ni, boleh tengok peta @google ni dan boleh baca review kat sini.

9 comments:

cimon said...

Musti arr sodap. Tgk arr sape yg rekomen. Hik3 ^_^

vidalsisah said...

Yg biasa sy mkn hanya beras biasa aja...huhuhuu. Yg ini tentu sgt umpp kan?

✿A I N A A✿ said...

murah juga.. warna putih lak ye nasi beriani ni ye??? lain dari yg lain yang ena pernah makan... wahh menarik!

hazman aka species1980 said...

whoaaa... kalau dah tiga kali jumaat makan sini... memang next time nak suruh eyriqazz belanja la pulak lepas nie

qadar said...

oh mahal jugak.kalau murah boleh singgah selalu.

Eyriqazz said...

yup...memang sedap..cimon bak2 makan memang mantap...

Rabia Sensei said...

Wah, wah, makan berdua jer ker? hehe

cimon said...

Terbaik ~~!!! (^_^)

Anonymous said...

memang sedap, just to share dalam bulan lepas dia mula introduce briyani ikan.. terbaik, mesti cuba.