Pages

Friday, January 4, 2013

Apps Apa Ada Dalam Handphone?

Dengan smartphone macam-macam apps kita boleh download. Tak kisah le apa yang menjadi pilihan anda. Jom kita tengok apps android apa yang saya download dalam telefon Samsung Galaxy Ace Plus
Anyway boleh muat turun apps ni melalui Google Play. Yang free ada, yang berbayar pun ada.
Yang ni ialah My Solat, memang penting kan untuk mengetahui waktu solat. Boleh set location mana.
Bagi peminat bola sepak, sudah tentu tak nak lepaskan peluang untuk mengetahui keputusan dan citer terkini mengenai pasukan pilihan anda. So boleh download ESPN FC.
Tak nak lepaskan untuk mengetahui berita semasa kat Malaysia ? Malaysia News menjadi pilihan saya. Yang seronoknya boleh update pas tu boleh baca offline.
Nak main games? Apa kata cuba permainan si buaya yang nak mandi ni. Just make sure alirkan air ke shower si buaya. Games ni adalah Where's My Water?
Suka memanah? Apa kata download le games Fruit Shoot. Jangan terleka sangat ya main benda alah ni.
Siapa tak suka ngan cuti kan, so kat apps android ni ada juga apps mengenai jadual cuti termasuk ngan cuti sekolah iaitu Malaysia Public Holiday. Actually banyak lagi tak explore, so apa kata u all share pula apps apa ada dalam your android.

6 comments:

mama maman aka yana said...

cuti utk malaysia tuh bagus tuh utk download.. hehehe

Smiley said...

owhh tq! nak dwload la malaysia PH & my solat

luqman zakaria said...

boleh download japg nih..heheh

vidalsisah said...

Segalanya ada di hujung jari kan, zaman canggih manggih, kekadang tak terkejar

hazman aka species1980 said...

bro.... kalau smartphone install la skali whatsapp , wechat , instagram...

Ace Maxs said...

wah ,info bagus nih ..