Pages

Sunday, June 23, 2013

Tadi masa balik ke Kuala Lumpur from Puchong, kami menggunakan lebuhraya Kesas, beginilah keadaan persekitaran. Memang jerebu semakin teruk. 
Harap ianya lebih baik dalam hari-hari yang mendatang.
So kurangkan aktiviti luar terutamanya bagi mereka yang mengalami masalah kesihatan seperti asthma. Anyway, kat Kuala Lumpur tak begitu teruk jika dibandingkan dengan Muar yang mana bacaan melebihi 700. KL lebih kurang 100.

2 comments:

Bo the Nerd said...

Hari ni paling teruk rasanya. Tingkap, sliding door semua tutup sbb tak nak jerebu masuk. Tapi berkuaplah dalam rumah.

D_08 said...

alahaii.... mintak2 le bahana ni tak berpanjangan..... hujan pun dah lama rasanya tak turun ni....