Pages

Thursday, June 13, 2013

Memang Cantik Tikar Sarawak

Masa mertua pi Sarawak baru-baru ini, kitaorang kirim tikar Sarawak. Tak sampai satu minggu dah sampai.
Ni le rupanya tikar Sarawak bersaiz 6X9 yang  berharga RM320 termasuk kos penghantaran sebanyak RM60. 
Memang unik juga tikar Sarawak ni.
Kalau berminat or nak tahu lebih lanjut boleh call tokeynya yang berada di Kuching.
Ni le tikar yang dihantar masih dalam bungkusan. Saja aja letak botol mineral water bersaiz 1.5 liter untuk dibuat perbandingan.
Ni tikar yang kitaorang guna kat ruang tamu yang mana kalau tak silap lebih 5 tahun. Ianya masih elok lagi dan of course boleh digunakan. Tengah fikri nak letak mana tikar ni.

5 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

mak ena pun suka tikar cenggini... kat rumah ni byk kot... ena tak minat sbb sakit belakang kalau nak golek2

D_08 said...

lawa...awok sempat beli mase ke sane......

amirah said...

hand made ke ni? harga boleh tahan tp cantik

hazman fadzil said...

tikar sarawak nie memang tahan lama....

ZazaMyMoon said...

gud quality