Pages

Tuesday, June 4, 2013

Nak Buat Apa Dengan Wang Ni?

Sekarang ni cuti sekolah so bolehlah bawa family cuti-cuti kat Malaysia. Anyway ni le wang peruntukan untuk kami bercuti @RM2,000. Share ngan wifey, RM1,000 sorang. Harap-harap tak terlebih bajet.

Anak-anak memang selalu tanya bila kita nak pergi, hari ni adalah harinya. Rasanya masa kawan-kawan baca entri ni, kami sudah sampai ke tempat yang dituju ataupun berada dalam kapal terbang.

Nanti saya akan update kat mana kami bercuti dan sedikit gambaran mengenai kisah percutian.

2 comments:

Smiley said...

dana utk holiday mmg wajibun juga bagi kami! hehe

amirah said...

ke mana la agaknya tu..huhu