Pages

Wednesday, June 5, 2013

OK Juga Makan di Jom Western di AEON Big, Wangsa Maju

Weekend lepas pi masa pi AEON Big, Wangsa Maju, sempat makan kat Jom Western. Ianya restoran baru dibuka di sini. Tak ramai orang lagi.
Jom kita tengok menu.
By the way, sekarang ni ada promosi, kanak-kanak makan free apabila parent beli main course.
 Yang ni starter, anybody suka sup tak?
Kepak ayam dan burger pun sodap.
Macam sedap aja makanan ni.
Ni makanan berasaskan ayam.
Nasi goreng lamb chop pun ada.
 Spaghetti ni memang tak boleh dipisahkan dengan makanan barat.
Choc shake pun ada.
 Kalau tak nak manis, air suam pun ok juga.
Pencuci mulut sedap kan.
Aiskrim goreng pun ada. Jom kita tengok apa pula yang kami makan kat sini.
Yang ni adalah oreo shake @RM7.90. Boleh tahan juga kepekatannya.
Aiskrim goreng kat sini memang sedap, according to my kids. Yang ni RM7.90 untuk dua ketul. Kat dalam tu guna aiskrim vanilla.
Ni untuk saya, bread butter pudding @RM6.90. Boleh tahan juga rasanya.
Dipercikkan dengan kustard, memang sedap. Ianya lembut dan panas-panas.
Ni untuk Afiqah, spaghetti, memang licin dimakan olehnya. Tak terkata kesedapannya. Lain kali kalau datang sini, boleh makan lagi benda alah ni.
Pizza untuk Danish, biasa-biasa je, heran juga tak panas sangat. 
Ini nasi goreng dengan chicken chop @RM19.90. Nasinya boleh tahan rasa dan chicken chop pun ok. 
Last ayam grill @RM15.90.

Secara keseluruhan rasa makanan kat sini boleh dikatakan sedap juga dan susun atur dalam restoran ni menarik. By the way, Jom Western ni adik-beradik kepada Jom Bali.
Semua sekali untuk menu di atas adalah RM70.60.

6 comments:

Eliss Mie said...

nampak sedap jugak tu. lama tol x makan spaghetti.

HeNRieTTa JoSe said...

yummy...kids eat free yg best tu...

hazman fadzil said...

Ayam gril tu yang paling menarik perhatian....sebab kuahnya nampak pekat dan sedap

Sukma Haron said...

harganya boleh tahan mahal gak....

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

oerghhh murah juga... rasa nak pergi juga petang ni... tapi aeon yg terdekat pun dekat KL.. hukhuk

maszmadi said...

AEON Big ni carrefour kan... nanti kalu ke sana, boleh try makan kat sini...