Pages

Sunday, September 2, 2012

Kebab Daging Sedap di Syawarma Raihani @Jalan Tuanku Abdul Rahman

Bagi penggemar kebab apa kata cuba kebab daging di Syawarma Raihani yang terletak di Jalan Tuanku Abdul Rahman. Anyway ianya berhadapan dengan Kamdar dan juga perhentian bas. Dah lama tak makan kebab kat sini, semalam baru berkesempatan. Yang kat gambar ni diaoran tak letak sos lagi ya.
Sorry le hari Ahad Syawarma Raihani ni tutup ya. Hari-hari lain, kekadang kul 6.00 petang dah habis. Tengok nasib le.
Nak tengok pure ke kebab tu kena tengok cara pembakarannya. Saya suka yang garing-garing. Anyway, kat sini kebab daging aja ya, yang ayam memang tak ada. Kalau nak ayam kena cuba kat Wangsa Maju.
Bila letak sos lada hitam, memang sedap betul. Bagi rating saya bagi 8.5 out of 10.
Samosa pun ada kat sini, of course daging juga. 3 ketul at RM1.00. Satu lagi dah dimakan sebelum sempat diambil gambar.
Ni sampai rumah, digoreng kembali, baru sedap garing-garing. Rasa samosa lagi sedap so 8.6 ya rating.

13 comments:

eynda said...

Kalau pegi area sana mesti cari ni :-)

NUR said...

Time cam ni tgk mknn memang tergoda habis ni..

Errah said...

kebab daging mmg sedao lg dri ayam..laparlah pulak tgk,lama xmakan kebab ni

vidalsisah said...

kat sini kebab dia biasa2 aja rasanya, terkadang tu jumpa yg terlebih manis la pulak :(

KiD said...

lapar pulak tengok nyaa.... aisshhhhh...

Eliss Mie said...

saya paling suka shawarma di d arab cafe. kat tempat lain blom dicuba :)

hazman aka species1980 said...

whoaaa..... kedai nie bukak time pagi yea... bagus nie...boleh beli untuk lunch... samosa kira murah sebab setengah tempat jual rm0.50 sebiji

qadar said...

sedapnye.nak cube..

HeNRieTTa JoSe said...

naseb baek cakap awl awl daging....coz rietta lebih suka ayam....dalam awal nov nk trun wangsa maju.....huhuhu....nak sangat....

Adziim said...

Inti daging melimpah-limpah.

cimon said...

Tak ajak aku... huk3 (T_T)

Smiley said...

tgh pose2 ni..tgk food cenggini mmg terliuq! ehehhe

Nadot said...

ok..siyes terliur...tak penah bli wpun dulu slalu gi jln tar.. skrg dah jarang bli, camne nak rase ni..ishk...
(sabr dot..sabar) ;p