Pages

Saturday, September 15, 2012

Kelantan vs Terengganu Piala Malaysia 14 September 2012

Update Tamat Perlawanan: Kelantan 6-1 Terengganu (Afiq, Farhan 2, Piya 2, Indra - Hasmizan) @Twitter
  • Video jaringan @youtube
  • Kelantan akan bertemu dengan Felda United dalam perlawanan Suku Akhir as Kelantan juara Kumpulan B berkongsi mata 11 dengan ATM tapi Kelantan mempunyai perbezaan jaringan yang lebih, 5 berbanding ATM, 4
  • Lain-lain perlawanan suku akhir
    • Johor FC vs Selangor
    • ATM vs Negeri Sembilan
    • Pahang vs Lion XII
     
  • Keputusan Penuh 
Malam ini, 14 September 2012 adalah perlawanan terakhir peringkat kumpulan Piala Malaysia. Sudah tentu ramai yang ternanti-nanti dengan perlawanan di antara Kelantan vs Terengganu. Terengganu yang berada di tangga terbawah kumpulan, sudah tidak berpeluang untuk mara ke peringkat 8 pasukan.

Kelantan pula memerlukan seri ataupun kalau kalah masih berpeluang melangkah ke suku akhir melainkan Kedah yang berada di tangga ke-3 menang besar lawan pendahulu kumpulan, ATM yang mana sudah pun layak ke pusingan seterusnya.

Bagi yang nak tahu dengan keputusan terkini Kelantan vs Terengganu yang berlangsung di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu, Kelantan boleh check tweet kat sebelah kanan entri ini.

Inilah papan keputusan elektronik yang sudah siap di Stadium Muhammad IV, Kelantan. Dengar khabar ianya akan mula digunakan pada 25 September 2012.(Credit: FB)

Anyway, sama-sama le ya tunggu keputusan Kelantan vs Terengganu.

4 comments:

Myvitrd said...

Takda live dkt tv ye

NUR said...

Selamat Berjaya team pilihan

JobSeekers said...

melepas nak tengok live...xde plak...

vidalsisah said...

Suami akak pon frust xleh tgk live kat tv mlm tu.