Pages

Tuesday, September 18, 2012

Jom Berwifi di Hospital

Sekarang ni kalau nak berwifi, dah banyak tempat ada, fast food ke, restoran ke or hospital. Yang ni nak berkongsi berwifi di Hospital Gleneagles Kuala Lumpur. 




Masuk aja guest pass "gkl020212". Pas tu tekan le log in. Memang cukup senang kan?

Lepas tu ada le syarat-syarat. Hmmmmm, malas nak baca kan. Then click "accept and continue".
Then dah OK. Memang cukup senang. Anyway, saya tak galakkan kalau nak buat transaksi banking ke apa-apa yang sulit melalui public wifi ni. Kalau just nak surf internet OK aja. Selamat berwifi di Hospital Gleneagles ya.

8 comments:

Eliss Mie said...

semua sekarang ada wireless free. kat demc siap dia letakkan komputer sekali.nanti saya snap lenkali :)

HeNRieTTa JoSe said...

canggihnye...hospital pown ada wifi...biasa tgk zon dilarang online ataw hp jew kat spital...

Myvitrd said...

memang rata2 hospital dah ada kemudahan ni.. hari tu gi Tesco pun ada.. cuma perlu masukkan tesco member card sebagai key dia

FARAH deeb said...

Ak-ah kan? Selalunya kat spital depa soh off henpon takut ganggu radar bla, bla, bla... ni kire canggih la ni thee.. bile le gamaknye HKL nak naik tarap camni kot yek? Huhuu...
My latest Entry :)
Nak renovate rumah? Camno?

hazman aka species1980 said...

rasanya WIFI nie ada di hopital swasta je kan....hospital kerajaan takde

Zura said...

mmg senang skrg nie..

KiD said...

canggih..!!! klinik kesihatan putrajaya pun ada free wifi

Adziim said...

Biasanya hospital swasta ada 2 wifi. Satu wifi untuk staff dan satu lagi untuk kegunaan public.