Pages

Saturday, September 8, 2012

Afiqah Nangis Nak Makan Ulat Beluncas

Bangun pagi hari ni, Afiqah nangis sebab nak makan ulat beluncas @caterpillar. Bukannya ulat beluncas betul tapi roti berbentuk benda alah ni. Memang kelakar betul Afiqah ni. So pi le beli kat kedai roti, Four Leaves kat Sogo tadi.

Memang so far ulat beluncas ni ada kat Sogo, tak jumpa kat kedai roti lain. Nanti bila Afiqah balik dari sekolah ganti kejap lagi mesti suka.

Beli 3 ekor aja. Seekor RM1.50. Entah apa yang sedap sangat ngan caterpillar ni.

7 comments:

Mak Lagenda said...

Haaaaa..mcmana la si afiqah blh nangis2 nk mkn roti ulat beluncas nih??


Isk..isk..isk..

Tp mgkin sedap di tekak dia kot

HeNRieTTa JoSe said...

Huhuhu..klu untie rietta nangis sebab kena makan rti tu....mmg btk dia saling xtumpah....errr bukan kaler ijo kan?

Adziim said...

ptut zoom in tunjuk apa inti roti ulat beluncas ni.

NUR said...

Alolo kiutnye nk mkn ulat beluncas bagai..

p3perak said...

rasa apa??
tertarik la plak..
hehehe

KiD said...

abe... maghi beluncas 4 ekor..!! hehhehee

hazman aka species1980 said...

bro...rasanya dia tertarik dengan bentuk roti tue... unik kan...