Pages

Thursday, September 13, 2012

Jom Claim Upah Tarik Kereta

Masa raya kereta terpaksa ditarik ke bengkel akibat rosak. Sebelum tu dah panggil AAM tapi tak boleh selesaikan masalah. Since jadi member AAM, so bolehlah claim kos tarik kereta tu. Walaupun tak banyak @RM60, janji boleh claim kan.

So baru-baru ni pi le ke pejabat AAM untuk buat tuntutan. Tak sure le berapa banyak yang dapat since diaorang ada calculation tersendiri. Tengoklah kat borang tu ya. Anyway diaorang cakap, kalau dalam masa sebulan setengah tak dapat cek so call le diaorang kembali.

4 comments:

Mia Kassim said...

Salam singgah & follow...tips2 untuk meningkatkan traffic tu sungguh berguna...akan dipraktikkan nanti...sudi jenguklah ke http://shumie-dz.blogspot.com

vidalsisah said...

Untung jugak jd member ni kan, takper la tak byk pon, boleh blanja anak2 mkn baskin robbin pon dah ok...hehe.

HeNRieTTa JoSe said...

bagusnye bleh claim balik....thanks for the share....

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/
mohon mencelah ea,follow blog ni..
btw nice blog! thumbs up