Pages

Saturday, September 7, 2013

Tengok Barang Hantaran Teringat Masa Kahwin Dulu-Dulu

Entry ni special untuk my best friend, Uncle K yang baru sahaja sah bergelar suami. Tahniah diucapkan di atas pernikahan yang berlangsung malam tadi. Semoga ikatan perkahwinan kekal abadi sehingga ke syurga kelak, insyaAllah.

Apabila mendirikan rumahtangga, banyak cabaran dan dugaan. Perselisihan pandangan dan pendapat adalah satu lumrah yang biasa. Apa yang penting selesaikan dengan bijaksana.

Sekali lagi saya ingin mengucapkan tahniah buat Uncle K. Oklah stop kat sini dulu, tak boleh tulis panjang-panjang kan bosan pula.

5 comments:

luqman zakaria said...

tahniah untuk uncle K yer..sikit yer tulis..xsempat nak bosanlah..haha..

kalau nak bosan singgah blog aku..bru je siap tulis entry panjang berjela jela..aku pon nek bosan bc..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah utk pengantin....skank punya hntaran macam macam kan...

Hazmin Hamudin said...

Tahnah untuk uncle K walaupun tak kenal. Hehe

amirah said...

tahniah uncle K. cantik2 barang hantaran..

Myra Jay said...

Tahniah.. ;)

Tp memang pun bila tgk hantaran org, rasa mcm nak je sekali lagi..hehee