Pages

Sunday, September 1, 2013

Memang Mudah Dengan Inner @Anak Tudung Rozello

Bagi yang memakai tudung, mesti nak sesuatu yang menyenangkan ya? Memang sekarang ni senang aja dengan adanya anak tudung or inner. Macam-macam colour yang ada dan kalau nak mudah beli inner yang jenis cotton. Bak kata Fatin Liyana, ianya senang dibentuk, selesa, serap peluh dan elastik.
Kat pasaran ni macam-macam jenis jenama ada tapi yang nyata sudah ramai yang telah cuba dengan anak tudung Rozello. Ianya boleh dicari kat pasar malam ke, pasar tani ke or kat mana-mana kedai. Harganya pun murah @RM5 satu. 

Bagi yang biasa guna anak tudung or inner ni, apa kata share-share le apa-apa yang patut.



3 comments:

yang baik Ishak said...

aye tak pernah guna inner rozelo... guna inner tak der nama jer... bagus juga

HeNRieTTa JoSe said...

Eehhh murahnya...rietta biasa bli yg xde jenama pown..RM10....tapi yg cotton rietta pkai ngn shawl...xselesa pkai ngn tudung bawal...klu tudung bawal...rietta pkai dengan campuran nylon....

Nina said...

Sy ada 3 inner ni,mmg best, murah plak tuh..selesa n berkualiti..Nak beli lg,tapi dah setahun lebih carik x jumpe2..nak tanya, nak beli katne eh inner ni?