Pages

Monday, September 16, 2013

Jom Breakfast di Hotel Seasons View Kuantan

Masa pi Kuantan, kitaorang stay kat Hotel Seasons View. Not bad juga hotel ni dan harganya berpatutan. Anyway nanti saya citer mengenai bilik hotel tu. Sekarang ni nak citer mengenai breakfast di hotel ni, The Ritz Grill.
Kitaorang ambil bilik untuk family dan ianya termasuk breakfast untuk 4 orang.
Ni le keadaan dalam restoran tu.
Of course tak banyak pilihan sangat makanan kat sini tapi tak bolehlah expect tinggi sangat sebab ianya bagi saya berpatutan dengan harga bilik untuk satu malam iaitu less than RM200.

Ada mee goreng, nasi lepas tu kari ayam, sosej, hash brown dan roti.
Pas tu ada 2 jenis buah-buahan dan kek. OKlah untuk breakfast kan.
Ni le Hotel Seasons View yang kami menginap semasa 2 hari satu malam ni Kuantan. Nanti saya citer lagi ya. Sementara itu tengoklah pemandangan di Teluk Cempedak ya. Boleh baca pengalaman mamaliff menginap di Seasons View.

3 comments:

luqman zakaria said...

oklah tuh..nk byk pilihan makanan dan yang sedap2 yg amat..kenelah book hotel harga bilik RM500 smlm..haha.

Adziim said...

Sedap dah tu set breakfast. Banyak2 menu nanti x terpilih plak.

Hazmin Hamudin said...

Ok la dengan harga macam tu untuk bilik family kan.