Pages

Wednesday, September 25, 2013

Hadiah Biasa-Biasa Untuk Wife

Sempena birthday wife baru-baru ini, belilah hadiah bag. Dah buntu tak tahu nak beli apa kan. Then tambah spec. Yalah kalau bawa kereta waktu panas dan silau bolehlah pakai kan. 
Actually masa nak beli tu, ada tiga pilihan beg, last-last ambil yang colour hitam+cream.

10 comments:

amirah said...

best gak dpt beg baru...dapt gak tukar2 handbag

Aida Azryn said...

sweet.. :D

Mak lagenda said...

tak kisah la hadiah apapun..janji ingatan dr suami tu yg plg bermakna

:)

Rabia Sensei said...

So sweet. =D

Hazmin Hamudin said...

Rasanya isteri mesti tak kisah dapat hadiah apa sekalipun. rasa dihargai tu yang lebih bermakna bagi dia.

luqman zakaria said...

wah..makin syg ler isteri tuh..hehee

eelobor said...

hehehe....best nya cik kak dapat hadiah banyak

Farid Adam said...

alhamdulillah...untung wife awak dapat husband macam awak :)

Entri terbaru - Kembara Refinancing - Dokumen Yang Diperlukan Untuk Refinancing Loan Rumah

lydzar DN said...

pegi carik beg ni sendiri eh? kalau hasben saya dia suka bawak saya sekali utk pilih hadiah. takut sunggh dia kalau tak kena citarasa. apepon effort terbaik la ni.. nice bag

http://semuasihatselalu.blogspot.com/

Qashmere said...

Berbungalah hati isteri dapat hadiah dari suami ... Happy Bday buat wife.