Pages

Monday, September 30, 2013

Majlis Kahwin di Dewan Perdana Keramat

Semalam pergi ke majlis perkahwinan anak sepupu wife kat Dewan Perdana Keramat. Ianya tak jauh dari Keramat Mall dan berdekatan dengan stesen minyak Esso dan juga LRT Damai. 
Memang cantik betul dewan ni dan kat dalam ni kalau tak silap boleh memuatkan 1,000 tetamu. So tak risau le isu tak dapat tempat duduk.
Ni le tema untuk majlis perkahwinan ni.
Memang cukup meriah especially dengan paluan kompang dan juga nyanyian. 
Kiranya my son, Danish dan juga sepupunya, Aisyah jadi flowerboy dan flowergirl. Macam-macam le diaorang ni.
Afiqah pun nak bergambar juga.
Ni pula makanan yang saya ambil. Sedap juga nasi beriani ni. So begitulah kisah weekend kami menghadiri majlis perkahwinan di Dewan Perdana Keramat.

9 comments:

Farid Adam said...

nampak grand. makanan pun sedap...

Jom terjah entri terbaru saya - Rezeki CPUV Nuffnang Bertambah

mama tisya said...

oh dewan perdana keramat..ingtkn dewan perdana felda td...tu nmpk lain

Mak lagenda said...

Nmpk besar dan menarik dewan tu. Amboi danish!! Ensem sgt haih!!

Rasp said...

2 kali dah i pernah gi wedding function kat situ...
dua2 kali i terus naik ke atas dari parking lot kat bawah tu...
ni lah baru 1st time i tgk entrance depan hahahahahahha

Sukma Haron said...

memang cantik dewannya....tentu meriah sekali majlis......

hazman fadzil said...

Memang nampak grand la bila majlis kawin kat dewan nie

HeNRieTTa JoSe said...

wah...flowerboy....comeii....minggu depan ada kenduri kawen, pastu tu trus rempit blk kg...rayaaaaa...

Hazmin Hamudin said...

Parking kereta senang ke ni bro? Tengok macam tak banyak je. ke ada parking dekat dalam tu.

Sharinginfoz said...

hazmin: banyak parking kat basement bangunan tu kalau tak pun parking kat keramat mall