Pages

Monday, September 2, 2013

Memang Cantik Kain di Jakel

Hari tu pi jalan-jalan cari kain then pi le kat Jakel, Jalan Masjid India. Tempat ni memang tak asing lagi. Cari kain yang jenis Thai Silk yang berjalur-jalur or petak-petak. Memang banyak betul pilihan.
Minat le ngan kain yang kat tengah tu then cari padanan yang sesuai. Ada tiga "calon".
Last-last pilih yang ni, tengok le nanti bila jadi baju macam mana pula.
Di samping itu beli satu pasang yang colour kelabu ni.

7 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Mmg chantekkan...rietta pown nk p cr sepasang...tpi yg bnga bunga...hehehe....

CikLily Putih said...

harga cam ne? ok ke tak dengan budGet...

eelobor said...

wah....awalnya dah cari kain

SMK MUNSHI ABDULLAH said...

fyna n family pun beli baju raya kat situ gak.

Hazmin Hamudin said...

Ni cari kain untuk majlis apa ni bro?

Mak lagenda said...

Dah lepas raya baru nak beli kain ke nik??

Sharinginfoz said...

ciklily: harganya rasa berpatutan

eelobor: ada majlis sikit bulan ni

hazmin: majlis kahwin

lagenda: begitulah ceritanya