Pages

Wednesday, September 25, 2013

Selamat Hari Jadi Sayang

Sekarang ni bulan September so ianya adalah hari lahir wife tersayang. So belilah wifey sebuah kek.
Memang kek ni adalah sinonim dengan hari jadi, perkahwinan or apa-apa majlis le. Kebetulan, wife nak makan kek coklat so belilah, lagipun anak-anak pun suka dengan kek ni. Anak apa lagi cakap beli kek sedap untuk mummy ya. Macam le masa birthday anak-anak beli kek yang tak sedap, macam-macam karenah anak kecil.
Ingatkan kayu, rupa-rupanya coklat, memang sedap juga kepingan ni.
Since tak nak anak jealous so ambil le gambar Afiqah potong kek. Anyway nak ucapkan selamat menyambut hari lahir buat isteri tersayang. We love you so much.

6 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat hr lhir jugak buat istri tuanblog...mmg nmpak sedap kek tu...

Mak lagenda said...

Selamat hari lahir utk wife Nik..semoga diberi rahmat dan dipanjangkan umur.

Anak2 soh papa beli kek sedap sbb anak2 nk tompang mkn tuh..Hiks

ZazaMyMoon said...

Happy birthday to your wife..
Semoga kekal hingga akhir hayat :)

amirah said...

memang nampak sedap sgt kek tu. kat mana agaknya bro nik beli kek ni?

Rabia Sensei said...

Happy Birthday! Moga sentiasa berbahagia di samping keluarga tercinta =D

Hazmin Hamudin said...

Selamat hari lahir untuk isteri bro ye. semoga kekal selamanya. Sedap jugak nampaknya kek tu.