Pages

Wednesday, July 17, 2013

Kisah Anak Mengenai Donut di Bulan Ramadhan

Semalam anak pompuan lukis le gambar donut (kiri) then tampal gambar tu kat kabinet TV. Dia then baring pas tu asyik aja pandang pada gambar tu. Memang kelakar betul Afiqah. Tahun lepas pun dia buat macam tu tapi dengan menghantar pesanan melalui kertas.Then dapatlah makan roti jala, mata kucing dan kek lapis.

So hari ni beli le donut Big Apple setengah dozen, actually cari alasan le mak bapa kan untuk beli donut. Siapa sebenarnya nak makan? Anyway, suka betul Afiqah dapat makan donut cheese ni.

Sebelum ni pun pernah lukis Burger Kaw-Kaw.

6 comments:

adda syuhada said...

sedapnya....terliur plk tengok donut tu...

amirah said...

hahaha...kelakar la Afiqah ni...lepas ni gambar makanan apa pulak yg afiqah nak lukis ye

hazman fadzil said...

Memang mengena betul la kan teknik psikologi halus tu kan....hehehehe

D_08 said...

taktik dan teknik yang ayahnye kalah...

eelobor said...

bestnya....main lukis jer nak order apa2. huhuhu

Eliss Mie said...

saya nak lukis mcm tu la nak bg kt hubby. hahaha