Pages

Tuesday, July 23, 2013

Apasal Tak Terima Duit RM50 Kat Stesen Minyak?

Masa weekend baru-baru ni, pi le stesen minyak nak bayar le petrol. Then tiba-tiba diaorang tunjuk duit ni, alamak macam mana wang kertas RM50 ni ada dalam wallet saya pula. Bila ingatkan kembali, kalau tak silap wang ni saya dapat kat dalam ATM.

Hmmm, memang nasib malang le sebab tak boleh guna. Nak tak nak kenalah pi tukar kat Bank Negara. Kat sana, boleh tukar duit yang rosak termasuk koyak, makan dek anai-anai, terbakar dan juga duit yang kena conteng.

Siapa le punya kerja pi conteng kat duit ni. Hmmmm, memang sungguh kreatif dan banyak betul duit, buat macam ni le.

6 comments:

Fazrol said...

mmg leceh kalau dpt camni..
Aku pernah gak, tp bukan duit conteng.. tapi duit reject..

Nia said...

Isk..isk..kot ye pun org tu nak bagi autograph, bagi la dekat duit seringgit ke..huhu..

ISZA said...

Memang kaya agaknya..

Myvitrd said...

ni kes takda paper nak conteng bro.. tak pasal2 duit jadi mangsa

HeNRieTTa JoSe said...

best of luck tu yang xmenahannnye...err bank negara jerr ke? bank laen xleh erk?

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

hahaha boleh pula tulis nota atas duit tu.. ngat notepad ke apa... XD sabo jelah