Pages

Friday, July 26, 2013

Kek Pecan Butterscotch Boleh Tahan Juga Rasanya

First time makan kek pecan butterscotch.  Butterscotch ni adalah campuran gula perang dan mentega. Rasanya boleh tahan juga. Ianya dibuat oleh anismagisfingers. Sebelum ni redmummy ada buat review mengenai kek ni.
Memang kat atas tu sedap sangat dengan pecan yang ranggup. Kat dalamnya adalah seperti kek span. Ianya sedikit manis, so kalau yang tak suka manis maybe kek ni tak berapa sesuai. Actually kebanyakkan kek pun manis kan?
Anyway kitaorang beli yang 500 gram @RM63 termasuk dengan kos penghantaran sebanyak RM15. Kalau rajin boleh le pi ambil kat Shah Alam so dengan harga RM48. Sekarang ni memang senang betul sebab order aja the bayar online, then sampai kat depan pintu.

Adakah kek ini lebih sedap jika dibandingkan dengan red velvet or

http://1.bp.blogspot.com/-yP86LQ6OWwQ/UdlyePo7VrI/AAAAAAAAVKE/qXi9mbGwdUw/s1600/RVC05.jpg  

http://4.bp.blogspot.com/-KZpm9U9a_14/T8BtqaZQAsI/AAAAAAAALlA/D-kAGEF1o50/s1600/pavlova04.JPG 
 Kena cuba dahulu baru tahu.

2 comments:

eelobor said...

tengok pada gambar tuh dah macam sedap jer bro...

amirah said...

rasanya saya lagi suka red velvet kot. butter scotch pun sedap gak tpi agak muak