Pages

Sunday, December 8, 2013

Jom Beli Coklat Cadbury

Tadi masa pergi ke AEON ternampak le promosi coklat Cadbury. Pek ni dijual dengan harga RM15. Dapat beg serbaguna pula tu. Macam promosi Kit Kat bulan Mei tahun ni.
Anyway dalam beg tu ada dua pek coklat Cadbury dalam satu pek tu pula ada 10 mini bars. Anyway coklat ni memang yang jenis original bukan yang ada kacang-kacang or kismis.
Ni le coklatnya, memang cute kan. Anyway beg tu boleh le guna kalau nak travel boleh letak toiletries.

7 comments:

HiDa said...

bestnya.. feveret saya gak ni.. tambah2 bila stress ngan study.. beg serbaguna tu pun cantik.. :)

Raudzah Z said...

Best ..sekarang ni banyak promosi chocolate untuk krismas...

puteri airyn said...

Wow.. sedapnya coklat cadburry.. :-) Kalau makan coklat ni dapat hilangkan stress..

mama tisya said...

suka coklat cadbury tp suka yg ada kacang2

maszmadi said...

hah ada free gift
macam best je.. macam comel je..

Fiza Rahman said...

Menarik ni. Siap ada dpt bag lagi.

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye...klu ada peluang nk bli jgak la...sebab mini bar tu..rm1 utk stu...ini dapat 20 lah kan...siap beg lg...jimat la...