Pages

Tuesday, December 31, 2013

Pujuk Anak Tidur Bilik Sendiri Dengan Set Cadar Kartun

Tahun depan, anak perempuan kami, Afiqah akan masuk 10 tahun so tibalah masanya untuk tidur dalam biliknya sendiri. So hari minggu yang lepas kami pergi ke Parkson untuk cari set cadar. Cari punya cari, Afiqah minat le dengan set princess ni yang mana ada cadar, sarung bantal dua, sarung bantal golek satu dan set comforter.

Harganya RM200++, boleh tahan juga tapi OK le. Harap-harap Afiqah berani dan boleh tidur bilik sendiri. By the way, ada juga tanya kawan-kawan, mereka cakap ada yang sampai 12 tahun masih tidur satu bilik dengan mak bapa. Ada juga seorang kawan ni dia cakap keenam-enam mereka termasuk mak bapa tidur dalam satu bilik. Maybe dalam bilik dia ada banyak katil kot. Macam-macam kan.

5 comments:

ZazaMyMoon said...

cutenya.. harga mcm tu standard ar kan untuk set cadar yang cantik mcm ni..

amirah said...

gulp...rasa mcm mahal je tu..huhu..tp tkple kalau dh memang pilihan dia mesti dia brusaha tidur sndr

Sumijelly Sumi said...

lawa wei.....

uit.. 12 thn baru nak asing?? lamamnya...

anak2 aku umur 7 tahun dah kene asing...

5 ngn 6 tahun training time.. tido ngan abang2 nya...

Sumijelly.com

hazman fadzil said...

Lepas nie anak bro mesti semangat nak bagi cantik bilik dan katil dia.... warna pink memang sesuailah untuk anak perempuan...

aniszcenna said...

salam singgah... cantik cadar tu, mmg bersemangat lah nk dok bilik sendiri :)