Pages

Tuesday, December 24, 2013

Jom Tengok Toy Museum di Penang

Kanak-kanak apabila melancong ke Penang, mesti nak pi tengok toy di Toy Museum. 
Ni pula harga yang perlu dibayar untuk masuk dalam muzium ni.
Untuk kami sekeluarga, kosnya adalah RM50.
Bergambar dulu.
Kenal tak watak-watak ni dalam Lord of the Rings?
Ni citer apa le pula.
Nemo siapa tak kenal kan.
Memang luas betul kawasan ni, ada le dalam 5 to 7 lanes.
Hell Boy.
Harry Potter.
Macam Snow White aja.
Lama tak tengok citer Bug's Life ni.
Garfield pun ada.
 Star Wars.
Ni lupa pula apa nama citer ni.
Toy Story keluaran Pixar.
Wall-E ni memang unik. So memang meriah anak-anak dapat spend masa tengok toys yang ada kat sini.

4 comments:

ZazaMyMoon said...

Bestnya.. masa pergi Penang haritu tak pergi tempat ni malah tak tahu menau pun.. thx sharing..

Fiza Rahman said...

Bestnya. Tak pernah sampai penang lagi. Gambar patung ngeri tu CHUCKY ☺

maszmadi said...

bestnyer.....
memang dah dalam plan, kalu ke penang akan ke sini, tapi entah bila..

Hazmin Hamudin said...

Bagi yang minat kartun tu mesti suka pergi tempat macam ni terutamanya kanak2 kan.