Pages

Sunday, May 12, 2013

Beli Kit Kat Dapat Beg Serbaguna

Dah lama tak makan Kit Kat ni. Kebetulan, tadi pergi ke AEON then ternampak promosi dimana kalau beli satru pack Kit Kat dapatlah beg serbaguna. Bolehlah letak toiletries bila pi jalan mana-mana kan?
Anyway satu pack tu lebih kurang RM10. Berbaloi le juga kan? Sebelum ni tahun 2009 dapat payung then tahun 2012 dapat cawan.

6 comments:

veesandii said...

ni mmg peminat tegar kit kat nih ... mmg serba guna beg tuh

HeNRieTTa JoSe said...

Nk cr jga la...rietta lebih suka chunky ngn bites....sbb nk beg tu...hehehe...

amirah said...

bagus jugak beg camni..memang senang kalau nak bawak masa travel

hazman fadzil said...

Teknik marketing yang bijak untuk customer beli makanan banyak2x

Vidalsisah vidal said...

Kitkat ni mmg sedap...budak2 cukup suka...lau dpt beg gini tentu lg suka dorang kan

J.M.R said...

wah cam collect brg kitkat je ni..:-)