Pages

Thursday, May 30, 2013

Comelnya Beg M&M Ni

Masa pi LRT Masjid Jamek, nampak ramai orang betul berada di satu tempat yang mana diaorang ada jual M&M. Then ternampak le beg plastik yang comel ni. Nak dapat beg ni kena beli at least RM15.
So belilah yang packet kecil-kecil yang warna coklat dan packet kuning. Yang warna coklat tu adalah M&M yang tak ada kacang dan yang kuning tu ada kacang. Anyway yang packet coklat tu, ada 15 packet kecil dijual pada harga RM12. Diaorang cakap kalau kat kedai, biasanya RM13.99. Then, yang kuning tu RM2 satu. Kat luar entahlah berapa harganya.
Ni le packet piramid yang saya maksudkan. Comel aja saiz dan bentuknya.
Pilihlah ya warna apa yang berkenan di hati.
Ni le rupa coklatnya. Yang hijau tu tak ada kacang, bentuk leper manakala yang ada kacang, warna merah tu bentuk bulat. Anak-anak memang suka, Afiqah habis 4 paket dimakan manakala Danish pula 2 paket.

7 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

yummmy...rietta suka yang xde kacang...nips skank dah kuar yang raisin sahaja...sukeeee....mmg comei sgt beg tu...

Eliss Mie said...

comel btol begnya yer :) nuha tak suka sangat coklat gini. dia lebih suka coklat penuh.

Rasp said...

memang comei bag tu.....
i pun suka yg takde kacang....
sekejap jer leh habis....

mama tisya said...

cantik beg tuu..suka coklat m&m

Izzat Eshak said...

memang comel!
lama tak makan

icee-yah said...

cute:)

SITI said...

HAI MACAM MNE NAK ORDER YG PACK SERAMID TU NK BYK BLH BG CONTACT NO