Pages

Wednesday, May 1, 2013

Ramai Betul Kat Pesta Buku @PWTC Mei 2013

Pagi tadi pi ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur yang bertempat di PWTC. Anyway ianya bermula pada 26 April 2013 dan berakhir pada 5 Mei 2013, iaitu sama dengan hari mengundi. 
Memang sesak betul, itu dah pi awal, tak tahulah kalau datang tengah hari pula.
Kami parking kat hotel sebelah The Mall since parking kat Hentian Bas Putra penuh. Tengtoklah orang yang menggunakan jambatan.
Masuk aja dalam tu memang susah nak jalan.
Anyway datang sini sebab anak-anak nak cari buku. Dapatlah diskaun 15% bagi buku PTS. Kat sini of course lebih banyak pilihan jika dibandingkan dengan kedai buku.
Buku resipi tidak dilupakan. Puasa dah nak dekat kan, so belilah untuk persediaan.
Jom kita tengok kecantikan ni, yang mana ada dipamerkan. Ini adalah yang dibawa oleh Saudi Arabia.

6 comments:

Hazmin said...

YA Allah, punyalah sesak tengok tangga tu. Macam tu nak pilih buku pun susah. Hehe

iza_sna said...

Kalau la saya bole pegi kan ??? tapi xde gang la .. huhuhu

hazman fadzil said...

Memang sentiasa ramai kalau pergi time sabtu ahad....kalau tak nak sesak cubalah pergi waktu malam...

HeNRieTTa JoSe said...

Cemburu sebab xdpt pegi...biasanya hujung april ataw pes mei rietta dh d kl....tpi thun nie...senin nnti bru ke sana...

Vidalsisah vidal said...

Dengar citer jumlah pengunjung lebih hebat berbanding ngan thn lepas...betul ker?

Eliss Mie said...

tak sampai tahun ni. pernah 2 kali tak silap pergi.