Pages

Friday, May 3, 2013

Isnin 6 Mei 2013 Cuti Umum

Isnin depan, 6 Mei 2013 diisytiharkan sebagai cuti umum. Begitulah berita daripada Berita Harian. The Star juga melaporkan berita yang sama. Tapi tunggu kejap ya, bukan untuk seluruh Malaysia tetapi ianya untuk warga Selangor aja. Ianya untuk memudahkan rakyat negeri Selangor untuk menunaikan tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia untuk mengundi.

Memang bagus juga, maklumlah ramai yang akan mengundi di luar kawasan iaitu bukan tempat kita bekerja atau tinggal. Ini sangat penting bagi mereka yang balik kampung dengan kenderaan so tak perlulah tergesa-gesa untuk balik semula.

Apa-apa pun diharap nanti ada pengumuman seumpama ini dibuat untuk bagi cuti umum pada Isnin 6 Mei 2013 bagi seluruh rakyat Malaysia. Kita tunggu ya.

7 comments:

Eza Boom Boom said...

semester ni mcm byk sgt cuti. hihi.

cik chinta said...

np x seragmkn. uhu...

hazman fadzil said...

Yess.... orang keje syif cam saya suka la jugak sebab dapat public holiday pay... hehehehe

Nur Fannun said...

ari tu pi 1 mei mmg sesak terutama kt booth ana muslim..bdk sek buat rombongn plak..tp mmg best

Nur Fannun said...

tiket pun byk hbis...

Hazmin said...

Apasal la kl tak cuti. Hadoi.

shivaranjini said...

Kalau lah seluruh negara cuti....