Pages

Monday, May 13, 2013

Jom Makan Nasi Ayam Kampung di Restoran Tuan Faridah @Puchong

Sebelum ni pi makan nasi ayam kampung yang terletak di Velodrome Chreas, then semalam pi makan nasi ayam kampung kat Restoran Tuan Faridah @Lot 61, Jalan BP6/12, Bandar Bukit Puchong. Nak tahu lebih lanjut boleh call 03-8060 6554.

Memang seronok makan ramai-ramai kan. Anyway yang sedap lagi apabila orang belanja.
Memang sedap bila makan ayam goreng kampung panas-panas dan garing-garing ni.
Kena pula dicampur dengan kuah daging kuah. Memang bertepatan dengan citarasa saya.
Sotong pun ada.
 Anybody suka ikan bawal?
Kalau tak pun ikan kerisi goreng?
Nak yang berkuah pun ada. Actually macam-macam jenis lauk ada sini.
Ulam-ulaman memang sudah semestinya.
Air pun ada, tengok dua jenis ajalah ya. Yang satu tu, air kelapa memang gelas besar, minum 3 orang pun tak habis kot.

8 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

besau nau cawan kelapa tu... perghhh bg ena cukup kot sorang ena habiskan air kelapa tu.. hehehehe awwwww lapau nyaaa

mama maman aka yana said...

selalu gak mkn situ.. kita selalu ambik ayam kg goreng la.. hehehe

hazman fadzil said...

ayam kampung nie mahal skit kan dari yang biasa....tapi bagus untuk kesihatan

amirah said...

itu gulai tempoyak ke? adoiii...terliur sgttt

Sharinginfoz said...

amirah: bukan le, kalau tak silap gulai masak kunyit kunyit, alamak sorry tak tahu namanya

Hazmin said...

Dulu masa mula-mula femes ayam kampung goreng ni ada jugak pernah makan dekat situ. Ke dalam sikit kedai dia kan.

Khai Deen said...

Saya ad bekalan ayam kampg jika phak tuan x ckup bekalan kami boleh bantu.. khai 0176797474

najib said...

salam..saya wan nurazzlim livestock&services..pembekal ayam kg area cheras/puchong.contact no: 011 1567 1854