Pages

Wednesday, October 9, 2013

Roti Gardenia RM2.40 or RM2.10?

Hari tu pi KK Mart untuk beli roti.
So lepas ambil roti Gardenia then nak le bayar, so bila cashier scan dia pun cakap le RM2.10. Ingatkan saya silap dengar sebab sebelum ni selalu gak beli roti ni kat kedai lain, harganya memang RM2.40.
Then saya tanya bukan harga roti Gardenia RM2.40? Dia cakap memang harga RM2.40 tapi kat KK Mart, harganya hanya RM2.10. Baru saya tahu rupanya kat KK Mart ianya lebih murah.

12 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

pestime dgr org jual rti gardenia lebih murah dr harga biasa...

Hazmin Hamudin said...

uish. Macam mana dia boleh bagi harga lagi murah. Bagus betul KK mart ni.

Fazrol said...

Kena beli kat KKmart lepas nie...
Tapi aku dok beli kat kedai ubat cina pun murah..

mama tisya said...

oh mcm tu plak regenye...

! Arjunakirana ! said...

wooo... dapat yg murah untung laaa..

Mak lagenda said...

eh eh..biasanya roti ni ikut harga yg tertera kan??


Bagus jugak KK ni eyh..bg harga yg lbh rendah dr harga jualan.

Puan Ida said...

memng pun kat kk mart harga murah dari harga biasa
ida pernah beli kat situ dulu
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no1844

hazman fadzil said...

yeap... tengok barang la kan... setiap kedai tu mesti ada produk yang lebih murah even dengan giant atau tesco

amirah said...

mesti dia dpt lagi murah ni...tapi kk mart memang murah pun. kalau susu atau pampers baik beli situ. dah la manjangggg je susu tu ada dpt hadiah.. : )

Fiza Rahman said...

Ha'ah...kk mart murah.

AMIR.DIN said...

Tapi perlu pandai buat observation, murah kat barang nie, cover kat barang lain. Takkan kita g KK untuk beli roti je kan.

Bella Enveeus said...

Kena bijak bershopping. Ada tempat lebih murah, ada lebih mahal.