Pages

Sunday, October 6, 2013

Kenduri Makanan di Sunway Pyramid

Semalam pi Sunway Pyramid sempena #NNFoodFest yang mana kita boleh merasa makanan yang disediakan di banyak gerai kat situ. Tapi sebelum kita makan or minum, kenalah tweet ke, letak dalam instagram ke or tulis kat facebook. Macam-macam diaorang buat untuk promosi barangan mereka kan. Jom kita tengok gerai apa ada di sana.
Yang ni adalah kena ambil gambar then publish dalam instagram then tulis diaorang punya keywords #.
Lepas buat benda alah tu, then tunjuk kat diaorang pas tu dapatlah air chatime, pilihlah flavour apa yang kita nak ya.

Yang ni pula just tweet then tunjuk kat diaorang then dapat segelas juice.
Nandos pun ada kat sini. Nak yang pedas ke yang biasa?
Crazy potato memang ramai betul yang beratur, kejap-kejap habis then tunggu diaorang ambil. Yang ni cheese. Boleh tahan sedap gak especially panas-panas.
1901 hotdogs ni bagi sikit aja.
Cup cake ni lagi le cinonet. Tulis kat facebook dapat le satu, then kalau tweet dapat lagi satu.
So dapatlah satu cupcake then satu macaroon.
Yang ni pula ayam penyet, lupa pula namanya. Anyway kitaorang actually pi makan ayam penyet kat Sunway Pyramid, then ada kenduri makan kat sini, so apa lagi terjah le sekali.

4 comments:

hazman fadzil said...

Laa... kiranya kebetulan datang la yea... ingatkan memang dah plan... tapi okey gak kan event cam nie

mama tisya said...

Syg tk dpt join..meriah dpt mkn free

amirah said...

meriah makanan dia ye..

Hazmin Hamudin said...

Best pulak sape yang pergi ye. Tapi kalau takda smartphones macam tak berbaloi pulak ye.