Pages

Monday, October 28, 2013

Berita Baik Buat Blogger Melebihi 350 UV Sehari



Tadi dapat e-mail from exabytes. Exabytes sekarang ni tengah mencari 100 blogger yang mempunyai sekurang-kurangnya 350 unique visitors (UV) sehari bagi tujuan pengiklanan.

So kalau blog kawan-kawan mempunyai at least 350 UV daily, so hantarkan screenshot UV untuk dua bulan yang lepas kepada marketing@exabytes.com.my. Seboleh-bolehnya hantarlah screenshot google analytic, kalau tak ada benda alah ni, hantarlah apa-apa yang boleh menunjukkan jumlah pelawat ya.


Nanti dalam masa 5-7 hari bekerja dapatlah tahu sama ada diterima ataupun tak. Biasanya selepas 6 minggu setelah banner diletak dalam blog, pembayaran akan dibuat. Make sure blog kawan-kawan majoriti dilawati oleh pelawat yang berada di Malaysia.

8 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Tawaran menarik nie...

Farid Adam said...

bagus untuk mereka yang newbie nih...

Nur Fauzi Bassar said...

yang sekitar 100-200 uv takde ke haha.

hazman fadzil said...

HUrmmm... okey gak usaha diorang tapi kalau pandai deal boleh demand laaa

Mak lagenda said...

Menjak mak guna blog baru ni, gila payah nak hit UV tinggi2..

:)

Eyriqazz said...

berita baik ke? Hehehe..

Nik Azidah said...

owh masih jauh lagi nak cecah 350 tu hehe...bagi mereka yg layak jangan lepaskan peluang ni...

Myvitrd said...

selagi ada rezeki ambil je peluang.. dapat juga email tawaran ni beberapa hari yg lepas.. sikit2 janji adakan..