Pages

Tuesday, September 7, 2010

Cek Pertama Nuffnang: RM540.15

Inilah cek pertama yang saya dapat from nuffnang setelah 10 bulan berblogging. Thank you so much nuffnang dan juga eyriqazz yang mula-mula perkenalkan syarikat pengiklanan ni kat saya tahun lepas.

Actually berblogging ni untuk suka-suka dan saya punya tag "sharing is power". Kita kongsi apa yang kita rasa dengan orang lain, pandangan kita dengan sesuatu isu terutamanya yang semasa dan di samping itu dapat mencari kawan yang mempunyai minat yang sama. Mengenai duit tu, ianya bukan motif utama. Ianya datang dengan sendirinya.

Apa-apa yang kita buat kena ada komitmen dan jangan mudah berputus asa. Kesabaran adalah sangat penting. Anyway, kalau bosan-bosan bacalah lagi mengenai tips mudah seo dan tips meningkatkan trafik.

61 comments:

Tokan Corner said...

Tahniah..semoga ceria berblogging and selalu murah rezeki

kojah said...

wah masyukkkkkkkkk!!

Anonymous said...

wahwah! inilah namanye rezki aidilfitri..tahniah!

salam aidilfitri dr MDT & family :)

aizatshafiq said...

tahniah...tahniah...
masih menunggu lagi cek pertama sampai..
=)

Ken Wooi said...

banyaknya! =)

ardinihumaira said...

:) banyak tu... tahniah tau bro...


dni nyer cek baru sampai tadi.. tapi sket jer hik3...

hans said...

asal banyak sangat???
wah,den tak pernah merasa lagi cashout duit nuffnang

P/S : Tips - Tips Bagaimana Mahu Mengelak Daripada Memberi Duit Raya Dalam Jumlah Yang Banyak!

eelobor said...

rezeki...rezeki....aku baca bab seo nie tak paham2 gak. last week ada call bro time tghari tp x pick up. nti ada masa kita jmpa dan sembang pasal seo deh...

icee-yah said...

waa..sebulan lebih kurg rm50..oklah tu..:)

darkbatman said...

bro, xlame lg rm40 akan bertukar jd 4angka.. insyaAllah.. hehe.. aku yakin ko dpt nt.. :)

Nur Fannun said...

wah tahniah la..byl tol..rezeki raya..

ISZA said...

nak ckit.. tak banyak.. 10% jer..
hehehe..
tahniah dan tingkatkan usaha..

Chenta said...

Alhamdullilah..
Rezeki !
tahniah awak .

Unknown said...

haiyaaaa!! banyak bet0l! huuu..nak jugak lah!

Mama Zharfan said...

byk tu!!!

kelhome said...

wah3 dah macam bonus raya dah tu. good job!

Hami Asraff said...

Dah cash out. Tapi tak sampai-sampai lagi.

Unknown said...

jeles gua..bler la nak bnyk cmtu ea..

Unknown said...

berjanggutlah aku kena tunggu baru dapat cek nuffnang

Faizalpj said...

tak penah dpt lagi nak kuarkan cek..tak cukup amount nak kuarkan..apa rasia

ProfHariz said...

Tahniah :)
Bro... Banyak2 leh guna untuk raya...

Azman Roslan said...

tahniah.. boleh shopping, heheh..

LaNuNsepet said...

walawehhh...

duit raya duit raya.
tahniah..

Lagenda said...

Errr..manyak tol!! Kita share leh x?

Anep™ said...

perghh..bru 10 bulan dah dpt incaome dr nuffnang sebyk tu..hebat2...

azzey said...

Sharinginfoz: tahniah! rezeki hari raya......nk sikit! he3.....

p/s: Slmt Hari Raya....

Anonymous said...

wah duit raya...masyuk2.. ;) tahniah

HuzairieHusin said...

congrats :D

Relevan said...

Duit raya..yeahoo..kena belanja ni..hehe!

black_mel said...

tahniah bro...mmg famous..

Hazzy Ishak said...

kalau dapat byk ni, memang shopping sakan lah

Eliss said...

eliss 3 kali cashout pun tak banyak ni..muahahaha.

sahromnasrudin said...

salam..sila ambil kad raya di entri terbaru sy..TQ

nadiah said...

banyak tu,
tahniah

Suliana said...

wa.. bagus2.. u deserve it. sebab u kan rajin update blog dgn info terkini :-) tahniah..

maslinamansor said...

nak duit rayaaaa.....

amirah said...

congrats la bro..bile la nak dapat byk cenggitu..

AngahSayang2314 said...

alhamdullia banyaknyerrr.. angah dah 1 tahun pun tak banyak macam tue baru nie aktif berblog

azimask said...

wahhh rm500 tuh.... duit raya mau... winkk winkkk.... sambil buat muka comel.. hehehehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah banyak tu, kita plak tengah tunggu cek RM411 dari nuffnag jugak...nampaknya tak sempat nak guna time raya

Unknown said...

rezeki raya!

Kaseh NazLieza said...

rezeki tu bro..alhmdulillah...blh dpt duit raya..ehehehe

izee said...

wahhh bestnyerr..tahniah2..blh laa share2 mcmmn nk dpt mcm ni..10 blnje..keep it up bro!

Syed Nizam Syed Omar said...

dapat duit raya lah ni! bestnya...jangan lupa bagi say sikit ye..bila lah time saya ni.huhuhu
http://nizamullah.blogspot.com

- zuriey - said...

banyaknya duit raya dia

Bro Framestone said...

byk tue...

bro baru je nk cecah rm300 je

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

The Sharkox said...

Wow....ma$$$$$yukkk gilaa...
boleh lah bagi duit raya yg banyak tu kat kami sama...hahahaha
Latest entri pasal raya, Sebab kenapa raya tahun ni tak sama bagi seorang Jejaka Hensem

Ronald mohoni said...

Tahniah.

sabree hussin said...

cek pertama pun dah sangat banyak ye

Daun said...

daun setahun lebih baru rm 10 hinggit

Annaz Mohd said...

tahniah..
bleh wat blanja raya...
Raya sakan la nampak...

cu734ngel said...

tahniah
ada tips?;p

Home Sweet Dreams said...

Banyaknya. Tahniah kepada anda.

Thristhan said...

Fuyohh, Banyak tu Babe :). Boleh la belanja untuk Raya nanti. Congrats.

The One said...

Congratulation! Bolehla belanja makan lepas ini (:

hazman aka species1980 said...

whoaa.... timing memang kena la yea... rezeki siot...

kisahsensasi said...

nampaknya trafik blog nie sure akan mencanak2 punye.... anyway enjoy the blogging ...

miss el said...

alhamdulillah rezeki :)

Sharinginfoz said...

dear all: thanks for your support

aizat: sampai le nanti ya

eelobor: nanti free kita jumpa no prob

cikgu isza: cikgu sure lagi banyak kan

Unknown said...

cngrats2x!!...

zuar said...

banyaknye....huhu.congratz..kena berguru dgn sifu nk jd cmni..huhu