Pages

Tuesday, September 28, 2010

Jom Join Sharinginfoz Blog's Fan Club

Hari ini saya baru aja tubuhkan sharinginfoz blog's fan club. Harap kalau berminat boleh le click "like" kat sebelah kanan tu.

Nanti bolehlah kita sama-sama kongsi apa-apa maklumat yang boleh memberikan kebaikan kepada semua.

19 comments:

ZaridaIshak said...

wah dah ada FC la plak... tahniah..
i like it...

izee said...

oredy liked!! :)

shahrilhakime said...

ni rejister through pesbuk (facebook) ke???

ardinihumaira said...

InsyaAllah lepas dni wat FB nanti dni tekan tau. skang dni masih belum ada FB. hehe.. bila nak buat tah ni. adeih.. ramai dah suh dni wat fb

Lagenda said...

kalo x de fs, x leh nak jd fan club ke?

Unknown said...

yeahhh!! sudah like :) hehehe!!

amirah said...

ui..dah ada club..advance ni

Relevan said...

Orait kawan sudah join..

Unknown said...

Like kt sini dulu lah :D

al-lavendari said...

saya nak join !

arekymz said...

assalam.
tahniah atas penubuhan kelab sharinginfoz.
:)

iza said...

Salam...

Wahhh, dah ada FC ek? jap lg ku klik kan....senang2 klik teratak usang jgk ye....

velasrizal said...

kejap je ni msti blh sampai 100..

5 Jenis Wanita Yang Di Takuti Lelaki

Sharinginfoz said...

yangbaik, izee, ieda, relevan, lydzar, lavendari dan semua: thanks

D08 dan lagenda: nampak gayanya macam tu le

velasrizal: suka-suka aja, just nak mudahkan visitors baca entry baru

Abdul Halim Ismail said...

tahniah kerana mengorak langkah lebih hadapan dengan FC ini

Faizalpj said...

join juga le fan club faizalpejay.blogspot

ubipanas said...

wah dah ada fan club.. jap2 nanti aaku p tekan like.. hihi aku pun baru je letak :)

Unknown said...

kakyong dah lama tak ON FB.. ntah cam malas jer.. lagipun tak sempat masa...

gud luck..

azzey said...

sHARINGINFOZ: TAHNIAH LE DH ADA FAN CLUB! SY TAK RETI NK BUAT.....HU3...