Pages

Tuesday, January 14, 2014

Tutti Frutti Buy One Free One di Wangsa Maju

Tadi pi makan Tutti Frutti di Wangsa Maju tak jauh dari Wangsa Walk. Ianya berdekatan dengan Bank Islam.
Sekarang ni ada promosi di mana kalau kita beli satu dapat percuma satu. Ianya sah dari pukul 12 tengah hari hingga 2 petang hanya from Isnin to Jumaat. Tak kira kalau hari tu jatuh hari cuti umum. Anyway tak sure promosi ni sampai bila. Ingat ya ianya kat cawangan Wangsa Maju aja.
Kami belilah 4 cup dengan harga lebih kurang RM25. Oklah kan, kalau tidak ianya hampir RM50.

3 comments:

Mak lagenda said...

Untung jugak tu klu beli dpt percuma 1..1 keluarga blh makan!

Eliss Mie said...

lama x makan tutti fruitty sejak pandai buat sendiri kat rumah ni.hehehe

Fiza Rahman said...

Dah lama tak pekena tutti frutti nih.